When did the alarm(闹钟) ring?
What do we learn from the conversation?
Where is the man working?
What does the woman mean?
How will the couple get home?
Who is Mr Jones going to meet?
Where is the office Mr Jones would like to get to?
What does the man first invite the woman to do?
When will the two speakers go out for supper together?
When and where will the man pick up the woman?
What is the woman’s favourite hobby?
What countries has the woman been to?
Why doesn’t the man have a hobby?
What are the two speakers talking about?
What kind of outdoor game does the man both like watching and playing?
Why does the woman prefer the outdoor games?
How do Nancy and Harry feel without their children?
What do Nancy and Harry do after they do the dishes?
Why do they drive to town sometimes?
How far is the state park from their house?
题干:
Here’s all the information you need to know about getting a membership to Sam’s Club.Explore all the membership offers below!
Sam’s Club Annual Membership
Sam’s Club has two annual membership options,Club Membership and Plus Membership:
·Club Membership:This is the standard membership level and costs $50 per year.
·Plus Membership:This is the top membership level and costs $110 per year.
Though the Plus Membership is more expensive,it gets you an additional 2% back on your purchases(up to $500 a year).
Sam’s Club 3-Month Free Trial Membership
A Sam’s Club 3-Month Free Trial Membership allows you to experience everything that a Club Membership gets for 90 days.
This free trial offer is limited to new members only and you can only get one of these trial memberships per household.
The trial membership is set up to auto-renew and you will become a club member at the end of the three-month period automatically(自动地),so be sure to cancel before the 90 days is up.You can cancel at any time during the free trial by calling 1—888—746—7726.
Sam’s Club 1-Day Shopping Pass
Sam’s Club used to offer a 1-Day Shopping Pass,which allowed non-member guests to shop at Sam’s Club for 24 hours without a membership.Though it came with a few restrictions(限制):
·Shoppers using a 1-Day Shopping Pass will be charged a 10% fee on all purchases.
·A Guest Membership is active for 24 hours starting at the time of purchase.
·Scan & Go(自助结账) can only be used by members and is not available for guests.
How much will a Plus Membership user pay for a box of the milk priced at $40?
解析:
细节理解题。根据Sam’s Club Annual Membership部分中的“Though the Plus Membership is more expensive,it gets you an additional 2% back on your purchases(up to $500 a year).”可知,Plus会员在购物时可以额外获得2%的折扣,因此一盒标价为40美元的牛奶需支付(40-40×2%=)39.2美元。故选B项。
What should you pay more attention to during the 3-Month Free Trial Membership?
解析:
推理判断题。根据Sam’s Club 3-Month Free Trial Membership部分中的“The trial membership is set up to auto-renew and you will become a club member at the end of the three-month period automatically(自动地),so be sure to cancel before the 90 days is up.”可知,在三个月试用会员期间需特别注意如果不想续期,必须及时取消。故选C项。
What can you do with a 1-day Shopping Pass of Sam’s Club?
解析:
细节理解题。根据Sam’s Club 1-Day Shopping Pass部分中的“Sam’s Club used to offer a 1-Day Shopping Pass,which allowed non-member guests to shop at Sam’s Club for 24 hours without a membership.”可知,使用1天购物卡可以在24小时内到山姆会员商店购物。故选D项。
题干:
Before I came to the United States years ago,I had thought that culture separated people,but I have realized now that cultures are closer than we know.In the United States,there are certainly more differences than similarities when comparing it to my country.
An amazing aspect of culture is the food produced.I’ve always been a foodie(美食家).When I was hungry,there were many foreign signs of restaurants,but deciding which one was a difficult task.I remember reading the sign for “Chipotle” and I had no idea what was served there.
Who would ever have imagined that an experience as simple as trying new food would produce thoughts of cultures?I find it truly beautiful that each culture brings different spices and tastes to the table.I have tried wonderful foods from all sorts of cultures.Each is very unique and atmospheres are also quite interesting and culturally affected.Although the food may taste different,preparation can be somewhat consistent(一致的).Many of the foods I have tasted have had similar mechanisms of cooking(烹饪机制).
Here in the United States,it can be somewhat difficult to express all of my culture,mainly because there are many different cultures here.But I have found common ground on these matters and have learned to adapt to different cultures.
I have learned how to live in two cultures.I’m not saying it’s easy,I’m not saying that it’s extremely hard,but it’s all about balance.Each person has their own culture.Life has too many things to care.The theory of “When in Rome,do as the Romans do” is very applicable in most situations.Throughout my experiences here,I have certainly learned a lot about others.Culture is something different to many people but in the end,it connects all of us.Cultures bring others together to create new and exciting situations.
What does the author learn about culture after coming to the United States?
解析:
细节理解题。根据第一段中“Before I came to the United States years ago,I had thought that culture separated people,but I have realized now that cultures are closer than we know.”可知,作者意识到文化之间的联系比我们所了解的更紧密。故选C。
What made the author confused about American food?
解析:
细节理解题。根据第二段中“When I was hungry,there were many foreign signs of restaurants,but deciding which one was a difficult task.”可知,关于美国的食物,让作者感到困惑的是如何在众多餐馆中选择适合自己的食物。故选A。
What does the author find beautiful about different cultures?
解析:
细节理解题。根据第三段中“I find it truly beautiful that each culture brings different spices and tastes to the table.”可知,不同的文化带来不同口味的食物。故选B。
How does the author feel about living in two cultures?
解析:
推理判断题。根据最后一段中“Throughout my experiences here,I have certainly learned a lot about others.Culture is something different to many people but in the end,it connects all of us.Cultures bring others together to create new and exciting situations.”可知,作者认为生活在两种不同的文化环境中是有益的。故选D。
题干:
A new trend called “praise groups” or “in-need-of-praise” chat groups has become popular on Chinese social media.In Chinese culture,where modesty(谦逊) is valued,openly seeking and giving praise is uncommon.These chat groups provide a platform for people to receive compliments(赞扬) and encouragement,which are often lacking in their daily lives.
To join a praise group,users can pay a fee on e-commerce sites,starting at 50 yuan for five minutes of compliments.The group members will then show the person with praises and kind words.The compliments can be designed for a friend or loved one as well.Participants have found that being praised by strangers can help lift their spirits and improve their self-confidence.
For example,Meng Zha,a student at Shanghai’s Tongji University,tried the service and found it amusing and uplifting.She received compliments on her appearance and even quote from popular songs.Ms Meng couldn’t help but laugh at the compliments and expressed her desire to post such high-quality praises in the future.
Praise groups have appeared as a way for people in China to seek and receive compliments and encouragement that may be lacking in their daily lives.It provides a positive and uplifting experience for participants,improving a sense of happiness and self-worth.
Those who support the groups,see them as an antidote to extremely bad moods(情绪) which are often associated with things happening on the Internet.“At first,the purpose of this group is to make us learn to praise others and accept others’ praises confidently.Here we can drop everything,and use our heart to praise and support others,” one member said.But the life journey is long and there are some unexpected situations that we can only count on ourselves to face when there is no one out there to offer help.
What is the purpose of praise groups?
解析:
推理判断题。根据文章第一段中“These chat groups provide a platform for people to receive compliments(赞扬) and encouragement,which are often lacking in their daily lives.”和第四段中“It provides a positive and uplifting experience for participants,improving a sense of happiness and self-worth.”可知,夸夸群旨在给人们带来希望和快乐。故选D。
What can we learn about Meng Zha in paragraph 3?
解析:
推理判断题。根据文章第三段“...and found it amusing and uplifting...Ms Meng couldn’t help but laugh at the compliments and expressed her desire to post such high-quality praises in the future.”可推知,Meng对夸夸群的服务是满意的。故选C。
What does the underlined word “antidote” mean in the last paragraph?
解析:
词义猜测题。根据画线词上文“Those who support the groups,see them as an”以及后文“to extremely bad moods(情绪) which are often associated with things happening on the Internet”可知,那些支持夸夸群的人认为它们是一种药物,可以消除与互联网上发生的事情相关联的极度不好的情绪。故画线词antidote意为“一种药”。故选B。
What is the author’s attitude to praise groups?
解析:
观点态度题。根据文章第四段和最后一段中“But the life journey is long and there are some unexpected situations that we can only count on ourselves to face when there is no one out there to offer help.”可知,作者对夸夸群的态度既没有反对,也没有支持,只是客观地做了评价。objective客观的;critical批判的;supportive支持的;unclear不清楚的。故选A。
题干:
In a world-record effort to help save a valuable sea creature,Australian scientists have released hundreds of baby seahorses into the wild.The tiny seahorses are endangered,and the scientists hope the new seahorses will help their numbers grow.
Seahorses get their name because they look a bit like horses.They aren’t great swimmers,even though they’re fish.They often use their tails to hold onto something in the water.They mostly live in warm,shallow waters around the world.They are often found in coral reefs,in beds of seagrass,and areas where rivers empty into the sea.Seahorses form an important part of the ocean’s food chain.They eat tiny sea creatures and are eaten by bigger sea animals.
Many kinds of seahorses are often threatened by the human actions.Sometimes they’re caught and sold as pets.They are also caught by accident when people are trying to catch other fish.
To begin the project,scientists collected three pregnant seahorses in January.Those seahorses were brought back to the aquarium(水族馆) in Sydney.After the babies were born,the scientists kept them there for five months,feeding the baby seahorses shrimps(小虾) to help them grow strong.Scientist Mitchell Brennan says,“They don’t have a stomach,so they have to eat constantly.”
About a month before the young seahorses were released,the scientists created eight underwater “hotels” for them.The hotels look like cages,providing a safe place for the seahorses to develop.Putting the hotels into the sea early allowed the cages to be covered with small sea life that can help provide food for the seahorses.
This is the fifth time the scientists have released seahorses into the area,and this time was a record.Around 380 seahorses were released.The researchers put tiny tags(标记) under the skin of many of the seahorses to help track them in the future.
What can be learned about seahorses from paragraph 2?
解析:
细节理解题。根据第二段中“They eat tiny sea creatures and are eaten by bigger sea animals.”可知,从第二段中我们可以了解到海马以小型海洋生物为食。故选C项。
What does paragraph 3 mainly talk about?
解析:
段落大意题。根据第三段“Many kinds of seahorses are often threatened by the human actions.Sometimes they’re caught and sold as pets.They are also caught by accident when people are trying to catch other fish.”可知,第三段主要讲述了海马面临的危险。故选B项。
Why are the eight “hotels” put into the sea early?
解析:
细节理解题。根据第五段中“Putting the hotels into the sea early allowed the cages to be covered with small sea life that can help provide food for the seahorses.”可知,提前将笼子投入大海,是为了给海马提供食物。故选A项。
What can be the best title for the text?
解析:
标题归纳题。根据文章大意以及第一段中“In a world-record effort to help save a valuable sea creature,Australian scientists have released hundreds of baby seahorses into the wild.”和最后一段首句可知,文章主要讲的是澳大利亚科学家将数百只海马宝宝释放到野外,拯救海洋生物的同时创造了世界纪录。故选D项。
题干:
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Confidence is a feeling of trust in your abilities and qualities.Building confidence is like building a house.You need to start with a solid foundation.It takes time and effort to improve your confidence,especially if you haven’t had the opportunity to prove your skills in the past. 36 Start strengthening your self-confidence with these how-to guides.
37 It’s easier said than done,but daily,positive thoughts about what you’re able to do can improve your confidence.Everyone has days when staying positive is hard,but force yourself to remember one good thing you like every morning until it’s a habit.
Do things you’re good at.What happens when you do things that you are good at? 38 Your strengths become even stronger,which helps improve your belief in yourself.Taking this approach also has another benefit:It can increase how satisfied you are with your life.
Spend time with positive people.The people around you greatly influence how you feel about yourself.If judgmental or critical people surround you,it’ll take a toll(产生负面影响) on your mental strength.If,however,there are people who can cheer others on and support one another,you’ll feel much better. 39
Take care of yourself.Focusing on you and what you need sometimes feel like it’s selfish,but it’s not! 40 Taking care of yourself can help you take care of others,but it can also help boost your self-confidence.Easy ways to start include taking a break when you’re overwhelmed(不堪重负的),wearing your favorite outfit,or doing something you love.
解析:
根据上文“It takes time and effort to improve your confidence,especially if you haven’t had the opportunity to prove your skills in the past.”可知,提高自信需要时间和精力。又根据下文“Start strengthening your self-confidence with these how-to guides.”可知,下文引出具体建议,故空格处与上文是转折关系。E项(然而,这是每个人都能做的事情!)承上启下,符合语境,故选E项。
解析:
设空处是本段主旨句。根据下文“It’s easier said than done,but daily,positive thoughts about what you’re able to do can improve your confidence.”可知,本段主要建议要进行积极的思考。D项(积极思考自己和自己的技能。)适合作本段主旨句,符合语境,故选D项。
解析:
根据上文“What happens when you do things that you are good at?”可知,上文设问,故下文应回答。B项(你的自信心开始增强。)是对上文问题的回答,承接上文,符合语境,故选B项。
解析:
设空处在段尾,是本段的总结句。根据上文“If,however,there are people who can cheer others on and support one another,you’ll feel much better.”可知,花时间和积极的人在一起有好处。G项(所以,要专注于与生活中积极的人建立更健康的关系。)承接上文,对本段进行总结,符合语境,故选G项。
解析:
根据上文“Take care of yourself.Focusing on you and what you need sometimes feel like it’s selfish,but it’s not!”可知,本段建议要照顾好自己并说明专注于自我并不是自私的表现。C项(这是做人的必要组成部分。)承接上文说明专注于自我是必要的,符合语境,故选C项。
题干:
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
It was Grandpa’s 70th birthday.The whole 41 had been preparing for it for quite some time.
Early in the morning,I woke up excited.First I got dressed 42 .Then I headed downstairs to 43 .Mum was already preparing Grandpa’s special birthday lunch.Dad was 44 to be seen.After a quick breakfast,I checked the special gift I had made for Grandpa,a 45 of his life story.For weeks I had been working on this,listening to Grandpa’s stories,selecting his favourite music and 46 photos from the family album(相册).
Just before lunchtime,Dad came in with some 47 .Surprisingly,they were Grandpa’s best friends from secondary school,all in their seventies.Grandpa couldn’t believe his 48 and it took quite a long time for them to 49 .As soon as the guests took their 50 ,Grandpa’s favourite music began to fill the room with 51 of the old days.With each old photo,the guests saw how Grandpa 52 from a handsome boy to a kind old gentleman.When Grandpa and his friends appeared in an old photo in their school uniforms(校服),there was a lot of laughter in the room,and 53 in their eyes.
Towards the end of the party,Grandpa said 54 ,“It’s a wonderful birthday celebration and I’ve got the best 55 I have ever received.Now I am looking forward to my eightieth,ninetieth and even one hundredth birthdays already!”
解析:
community社区;neighborhood街区。根据下文“Mum was already preparing...Dad was...I had been working on this,listening to Grandpa’s stories...”可知,作者一家人为爷爷的70岁生日做了很长时间的准备。故选C。
解析:
anxiously焦急地;lazily懒惰地。根据上文“Early in the morning,I woke up excited.”以及下文“headed downstairs to...”可知,在爷爷生日那天,作者一大早就很兴奋地醒来,快速穿上衣服下楼帮忙。故选B。
解析:
根据空后“Mum was already preparing Grandpa’s special birthday lunch.”可知,作者下楼去帮忙,为爷爷准备特殊的生日午餐。故选D。
解析:
根据下文“Just before lunchtime,Dad came in with some .”可知,爸爸出去了,作者下楼后到处看不到他。故选D。
解析:
video视频;painting画。根据下文“listening to Grandpa’s stories,selecting his favourite music and photos from the family album(相册)”可知,听爷爷讲他自己的故事,选择他喜欢的音乐和收集家庭相册中的相片都是为了录制视频。故选B。
解析:
collect收集;sort分类;give给;share分享。根据下文“from the family album(相册)”可知,此处指从家庭相册里收集一些录制视频的照片。故选A。
解析:
neighbor邻居;guest客人;relative亲戚;partner同伴,合伙人。根据下文“they were Grandpa’s best friends from secondary school”可知,作者的父亲带着几位客人来到了他家,这些客人是爷爷中学时的好朋友。故选B。
解析:
sense感觉;feeling感情。根据上文“they were Grandpa’s best friends from secondary school,all in their seventies”可知,看到自己的老朋友,爷爷不相信自己的眼睛。故选C。
解析:
make out辨别;back down放弃;calm down平静下来;cheer up振作起来。根据前文“they were Grandpa’s best friends from secondary school,all in their seventies”可知,多年老友会面非常激动,花了很长时间才平静下来。故选C。
解析:
seat座位;turn转变;place地方;break休息。根据下文“Grandpa’s favourite music began to fill the room with of the old days”并结合常识可知,客人就座以后,音乐响起来。故选A。
解析:
memory记忆;event事件。根据空后“the old days”可知,爷爷最喜欢的音乐让人想起了过去的记忆。故选A。
解析:
exchange交换,交流;move移动;grow生长,成长。根据空后的“from a handsome boy to a kind old gentleman”可知,客人们看着爷爷的老照片,看着他如何从帅气的男孩长成一位善良的老人。故选C。
解析:
desire渴望;charm魅力;faith信仰。根据语境和“When Grandpa and his friends appeared in an old photo in their school uniforms(校服)”可知,老人们看着照片,回忆着过去的美好,房间里充满着笑声,眼里有泪水。故选D。
解析:
nervously紧张地;excitedly激动地;confidently自信地;uneasily 不自在地。根据前文和下文“It is a wonderful birthday celebration and I’ve got the best I have ever received.”可知,爷爷非常激动。故选B。
解析:
wish愿望;reward奖励;regard问候;gift 礼物。根据前文内容和下文“I have ever received”可知,一家人为爷爷的生日做了很多的准备,而且请来了爷爷中学时的好朋友,爷爷非常高兴,所以爷爷说这是他收到的最好的礼物。故选D。
阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Heated debates and cold silences usually happen between parents and their children.It is common for teenagers 56. (have) difficult relationships with their parents.Teenagers’ physical and mental changes may result 57. such family tensions(紧张).You may feel anxious about your 58. (high),your weight,your changing voice or spots.You often fall into a dilemma(困境) between a new desire for independence 59. a continued need for your parents’ love and support.When it all gets too much,your parents are often the first targets of your anger.It can be 60. big headache to balance your developing mental needs too.It can be difficult when your parents expect you to act like an adult but still treat you like a child,61. may lead to a breakdown in your relationship.
While sometimes it may seem impossible to get along as a family,you can take action to improve the situation.The key to 62. (keep) the peace is regular and honest communication.It is completely normal to suffer from the stress that 63. (cause) by parent-child tensions. 64. (lucky),this stormy period will not last.Everything 65.___________(turn) out all right in the end,and the changes and challenges of your teenage years will prepare you for adulthood.
答案: 56.to have 57.in 58.height 59.and 60.a 61.which 62.keeping 63.is caused 64.Luckily 65.will turn
解析:
56.考查非谓语动词。分析句子可知,此处为It be+adj.+for sb to do sth句型,It作形式主语,所以空处应用不定式作真正的主语。故填to have。
57.考查介词。result in为固定短语,意为“导致”。故填in。
58.考查名词。分析句子可知,空处被形容词物主代词your修饰,应用名词。故填height。
59.考查连词。between...and...为固定搭配,所以应用连词and。故填and。
60.考查冠词。修饰后面的可数名词headache,此处为泛指,且big的首字母发音以辅音音素开头,所以应用不定冠词a。故填a。
61.考查定语从句。分析句子结构,空处引导非限制性定语从句,先行词是前面的句子,且关系词在从句中作主语,应用which引导。故填which。
62.考查非谓语动词。空前的to是介词,后应接keep的动名词形式作宾语。故填keeping。
63.考查时态、语态和主谓一致。分析句子结构可知,本句含有that引导的定语从句,cause作从句谓语,描述客观状态,用一般现在时,主语the stress与cause之间是被动关系。主语为第三人称单数,be动词用is。故填is caused。
64.考查副词。空处修饰后文句子,应用副词,意为“幸运地”,位于句首首字母应大写。故填Luckily。
65.考查动词时态。根据句中的“in the end”和“will prepare”可知,这里应用一般将来时。故填will turn。
假如你是高一学生李华,近日你的英国好友Fiona发来邮件说她与母亲之间发生了一点不愉快,因为她最近加入了校舞蹈社团,经常回家很晚,她母亲对此很生气,希望她退出社团。请你用英语给她回一封邮件,宽慰她并为她提供一些改善母女关系的建议。
注意:1.写作词数应为80个左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
Dear Fiona,
Yours,
Li Hua
答案: [参考范文] Dear Fiona, I’m sorry to hear that your relationship with your mother has been difficult recently.But I can totally understand your feelings.Here are my suggestions. Firstly,it would be wise of you not to quarrel with your mother,as it won’t improve things,but only make things worse.You’d better have a face-to-face talk with your mother,which will enable both of you to understand each other better.In addition,I recommend that you go home with two or three reliable friends from the dancing club who live close to you.If necessary,give your mother a phone call before you are about to leave school to let her know you are safe. I hope the above will be of help to you. Yours, Li Hua
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
It was a busy day for 20-year-old Justin.His hot dog stand(货摊) in the park was crowded with customers.Suddenly,an old woman asked how much a hot dog was.“It depends on what you want,ma’am.They cost from$3 to $7,” he replied.
“I was just curious about that.I don’t want any,” she said before walking away.Justin noticed she sat alone on a chair across from his stand.She kept looking in his direction,and he realized the old woman wanted a hot dog but couldn’t afford one.So he quickly made one and brought it to her.“I forgot to tell you that you’re our 50th customer of the day,so you can get a free hot dog!” he said smilingly.
“Oh,is that so?” the old lady asked.“Thank you.I’m Emily.” She tasted it and was shocked at how delicious it was.“It’s different from traditional hot dogs,” she said with joy.Justin replied,“I love cooking,so I keep trying different things with my food.I’m glad you like it!Have a wonderful day.” Then he hurried away.
The next day,when Emily returned to the park,Justin treated her to a hot dog again.Emily refused because she didn’t have money,but he insisted(坚持).“I am so happy that someone is trying my food,Emily.Your opinion matters to me,” Justin said.Though Emily was thankful for his offer,she told Justin it wasn’t necessary.But he kept doing that every day.Later when they chatted,Emily learned that Justin dreamed of expanding(扩大) his business and opening a cafe.
One day,Emily said to Justin,“I kept a count of the hot dogs you brought me,and you’ve already spent $100 on me.Now it’s my turn to help you,boy.Come with me.” Emily led Justin to an old building that looked like a deserted cafe.She explained that her husband owned it.After her husband died,Emily was in poor health and there was nobody to look after the cafe,so it closed down.
注意:续写词数应为150个左右。
“It’s now yours,Justin.This is your cafe,” Emily said.
Over the next few weeks,Justin worked tirelessly to fix up the old cafe.
答案: [参考范文] “It’s now yours,Justin.This is your cafe,” Emily said.Justin looked at her with doubt.“My cafe?What do you mean?” he asked.“This house carries many beautiful memories,so I don’t want to sell it.I feel lucky to have met you.You are a kind kid and you deserve it,” Emily replied smilingly.She believed Justin would make good use of the house.Justin had tears in his eyes when he understood Emily’s words.He thanked Emily repeatedly for making his dream come true. Over the next few weeks,Justin worked tirelessly to fix up the old cafe.Then he added his hot dogs to the menu and also used his creativity to experiment with other dishes.Business was slow in the beginning,but finally,word spread about the cafe.A lot of customers who used to love the cafe started showing up every day.They were moved by the story of Emily and Justin.Emily was also proud of what Justin had achieved.Gradually,the cafe became a symbol of hope and kindness in the community.